FAQ

Kaags MuziekFestival is een festival voor jong & oud 

\\ Organisatie 

De stichting Promotie Kaag, met daarin alle ondernemers van Kaag en Buitenkaag, is de aanjager van het Kaags MuziekFestival. De feitelijke organisatie van het MuziekFestival ligt in de handen van een enthousiast team van vrijwilligers. Samen bouwen we één dag per jaar ons eiland om tot een oergezellig festivalterrein.

 

\\ Entree

Het Kaags MuziekFestival is een gratis festival mede mogelijk gemaakt door alle ondernemers en een heel groot team van vrijwilligers.

 

\\ Tijden

Het festival start om 13:00 uur.  

 

\\ Kan ik met de boot komen?

Ja toegang tot het festivalgebied per boot is mogelijk. Vanaf het water is er zicht op enkele podia, niet alle podia liggen aan het water maar er zijn ook diverse aanleg plaatsen verspreid over Kaageiland  beschikbaar.

 

\\ Geldautomaat

Er is op het eiland geen geldautomaat, mogelijkheid tot pinnen is bij de meeste horeca mogelijk. Zorg anders dat je voldoende cash geld meeneemt.

 

\\ Overnachten

Overnachten op Kaageiland is mogelijk. Er zijn een aantal verschillende faciliteiten beschikbaar. Kijk op www.kaag.nl

onder het rubriekje "overnachten".

 

\\ Alcohol

Wij schenken geen alcohol aan personen onder de 18 jaar. Bij twijfel kan er om legitimatie gevraagd worden.

 

\\ Eten & Drinken

Op het hele eiland zijn er voldoende drank- en eetgelegenheden. Op de terrassen van de restaurants op en rond Kaageiland klinkt live muziek en wordt ervoor gezorgd dat het je aan niets ontbreekt.

 

\\ Het Weer

Uiteraard gaan we ervan uit dat het een hele mooie en zonnige dag gaat worden.

Zie hieronder de voorspellingen voor de komende dagen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

\\ Tot Slot

Brandjes en open vuur zijn ten strengste verboden op het festivalterrein. Het betreden van het eiland en het bijwonen van het festival zijn geheel op eigen risico van de bezoeker. De organisatie van Het Kaags MuziekFestival is niet aansprakelijk voor zoekgeraakte en/of beschadigde eigendommen, alsmede voor schade in welke vorm dan ook met betrekking tot bezoekers zelf. In geval van twijfel of discussie heeft de festivalorganisator of de verantwoordelijke in kwestie altijd gelijk.

 

FESTIVAL PARTNERS
meld je aan voor het evenement
  • Facebook Social Icon

Stichting Promotie Kaag i.s.m. RadikalDesigns